Nyinflyttad

Nyinflyttad


Hej och varmt välkommen som ny medlem i Brf Nyhem!


När du har tillträtt din lägenhet har du möjlighet att byta bokstäver till din dörr och på tavlan vid entrén. Bokstäver tillhandahålls av styrelsen.


Har du frågor angående faktureringen av medlemsavgiften ber vi dig att i första hand kontakta RBEkonomi som sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Vi uppmanar samtliga lägenhetsinnehavare att aktivera Kivra, en digital brevlåda dit er avi kan skickas. Genom detta slipper ni pappersutskick och får avierna tillgängliga via Kivras app.


Övrig information som kan vara bra att känna till som nyinflyttad finner du här på hemsidan, exempelvis angående:


Om du har några frågor som du inte finner svar på genom hemsidan är du givetvis välkommen att höra av dig till någon oss ledamöter i styrelsen!

 


Som ny i föreningen har du säkert jättemånga tankar och funderingar kring ditt boende.

Kanske har du positiva erfarenheter och idéer från där du bodde förut? Lyft gärna fram detta till styrelsen så kanske det kan bli något som alla medlemmar kan komma att ta del av. Alla initiativ och förslag till förbättringar kring vår förening är givetvis välkomna inslag.


Om du känner ett intresse för att driva frågor än mer aktivt kan du bli en del av styrelsen. Årsstämma hålls årligen där nya ledamöter väljs in. Du kan kontakta valberedningen om du har fler frågor. Alla typer av engagemang är välkomna, både i och utanför styrelsen!


Vi hoppas att du kommer trivas  med ditt nya boende i föreningen!


Vänliga hälsningar


Styrelsen för Brf Nyhem

BESÖKSADRESS

Kung Oskars väg 9A

222 40 Lund

ORGANISATIONSNUMMER

745000 - 1511

FAKTURERINGSADRESS

Brf Nyhem

ID 29201

Box 1071

831 29 Östersund